Menu

Experiential Environments- T-Mobile Call Center

location

Colorado Springs, CO

date

March 2023

products

Wall Graphics

Call Center Chic ☎️

In the fast-paced world of telecommunications, providing excellent customer service is paramount. T-Mobile understands this better than most, and they were determined to elevate their customer experience even further. Their call center in Colorado Springs, Colorado, where countless customer interactions take place daily, needed a refresh. That’s where SuperGraphics came in.

The call center was functional but could use a visual refresh. The previous environment didn’t reflect T-Mobile’s vibrant brand, reinforce their brand identity, or foster a positive atmosphere for employees. T-Mobile sought to revamp the space with experiential environment graphics that would not only be aesthetically pleasing but also boost employee morale.

SuperGraphics collaborated closely with T-Mobile to create a graphic transformation that exceeded expectations. Walls were fitted with colorful pinks and magentas. Large-scale displays showcased T-Mobile’s commitment to innovation, customer satisfaction, and brand identity. 

The graphic update brought a breath of fresh air to the call center. The vibrant environment now mirrors T-Mobile’s dynamic brand and creates a welcoming atmosphere for both employee and customer interactions. 

The T-Mobile call center in Colorado Springs is proof that a graphic transformation can extend beyond aesthetics; it can positively impact employee morale and customer interactions, ultimately driving success in a competitive industry.

case studies

related projects
Mountainscape Paint Mask and Painting that cover the entire gym. 𝘗𝘩𝘰𝘵𝘰 𝘤𝘰𝘶𝘳𝘵𝘦𝘴𝘺 𝘰𝘧 𝘚𝘦𝘢𝘵𝘵𝘭𝘦 𝘚𝘵𝘰𝘳𝘮

Seattle Storm HQ Facility

A futuristic welcome center at The University of Alabama featuring a circular information desk with a large digital display showing the university's campus. The room has a bright red theme with modern lighting and provides an interactive area for visitors.

The University of Alabama’s Randall Welcome Center

Wide view of a modern office interior with vibrant Bataleon and Rome Snowboards wall murals

Low Pressure Studios